Lusica shipper!!!

image

Hehehehe….aku lagi bosan jadi aku bikinin aja tulisan di atas.

Sebenarnya aku mahu lihat berapa banyak shipper lusica selain aku.

Mereka memang daebak!! Walaupun tiada moment tetapi banyak yang pairingkan mereka.So, jangan lupa untuk comment!!!

Annyeong^^………

NOTE:  Jika comment mencecah 25, mungkin aku akan bikin ff lusica yang banyak!!

91 thoughts on “Lusica shipper!!!

  1. Eonnn~~~
    Lanjut buat ff LuSica dong~~!!
    I’m hard Shipper maybe 😬

    Dri semua nya aku cmn megang LuSica Shipper aja gk ad yg lain wkwk 😅
    Ya memang mereka jarang ada moment tpi ada 1 video yg nangkep moment mreka br2 wkwk dan yg buat juga LuSica Hard Shipper 😝

    Btw d tunggu ya eon ff yg lain~~ tenang aku d sini setia selalu membaca ff Lusica #apasih

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s