Kiss me!!! ( drabble collection)

image

Author: jung luna
Ff: kiss me!
Main cast: jessica jung and oh sehun.
Other: exo member and snsd member

Note: annyeong!! ( bow). Aku harap ff ini akan sukses dan happy reading^^
Jangan lupa comment:)
And ff ini ada sedikit yadong kerana kalian tahu kan kalau judul ff nya saja kiss me? Pasti ada sedikit yadong…hehehe…mian

( kaisica- don’t be pervert)

Jessica terbangun dari tidur nyeyak nya.Dia merasa ada sesuatu yang ganjil di perut nya dan juga di bahagian sensitif nya.Dia menoleh ke sebelah nya dan…..

” AAAAAHHHH” teriak jessica dan kerana teriakan nyaring nya itu, dia telah membangunkan seorang namja yang berkulit coklat seksi.

” KENAPA KAU DISINI KAI? APA YANG KAU LAKUKAN?” teriak jessica lagi.Bukan nya menjawab pertanyaan jessica, tapi namja yang bernama kai itu kembali melanjutkan tidur nya dan merapatkan lagi jarak diantara mereka.

‘ aduh jessica!! Kau kan sudah menikah dengan nya!! Bodoh sekali kau…kai itu suamimu’ batin jessica.

Jessica cuba untuk bangun kerana badan nya melengket kerana pekerjaan mereka malam tadi.

” jangan bergerak jessica. Kau tahukan aku sedang ada didalam mu.Kalau kau bergerak, itu sama saja kau mahu melanjutkan permainan  panas kita.Tapi itu bagus juga…membuat aegy di pagi hari.” kata kai.

” kai lepas! Aku mahu mandi..badan aku melengket” kata jessica sambil cuba melepaskan dua benda di badan nya.

Kai memutarkan badan nya, lalu, membaringkan jessica dan terus menindih jessica.

” ahhhhh…” desah jessica kerana benda kai yang berada di dalam nya itu menegang.

” ok aku lepaskan! Tapi kiss me!” kata kai di telinga kanan jessica.

” keluarkan ‘itu’mu kai!! Aku mahu mandi dan tiada morning kiss! Please don’t be pervert” kata jessica dan mendorong kai tapi hasil nya ….nihil.

” baiklah, kalau kamu tidak mahu beri aku morning kiss…kita lanjutkan permainan kita saja!” kata kai sambil mendesah.

” KAIIIIIII” teriak jessica.

( hunsica- dance practice)

Sehun masuk ke ruangan practice SM sambil membawa dua bubble tea.

Tiba- tiba, sehun mendengar speaker di dalam ruangan practice dance itu terpasang.

‘ siapa di dalam? Bukan nya waktu latihan dance taemin sunbae sudah tamat?’ batin sehun.Dia menolak sedikit pintu di hadapan nya dan dia melihat sunbae cantik nya.Ani……pacar nya.

” sica baby” gumam sehun saat melihat jessica yang sedang latihan dance sendirian.Dengan cepat sehun masuk ke ruangan itu dan mengunci nya.

” sehun?? Kenapa ada di sini? Apa sekarang waktu latihan dance kamu?” kata jessica kaget saat melihat sehun datang dan mengunci pintu kayu tersebut.

” aniyo ! Kamu sambung saja latihan dance kamu” kata sehun laju.Namja putih itu duduk di sofa yang disediakan di dalam ruangan tersebut.

Dan dengan cepat jessica sambung semula latihan dance nya kerana sebentar lagi dia ada shooting.
Jessica menari tarian yang sangat sulit sampai dia bingung akan gerakan nya.

” mahu aku bantu?” tawar sehun sambil bangun dan mendekat kearah jessica.
” iya.apa kamu keberatan?” tanya jessica.

” aniyo! Dance apa yang kamu lakukan?” tanya sehun.
” se…xy dance” kata jessica sedikit gugup kerana takut dimarahi kekasih nya, oh sehun.

” ouhhh…sexy dance” kata sehun santai.’ aneh…selalu dia marah kalau berkaitan dengan sexy’ batin jessica.

” tapi mesti ada bayaran nya” kata sehun.” ahhhh…sehun! Dengan pacar sendiri saja mesti ada bayaran! Aku tidak punya wang!!” rengek sica.

” bukan duit tapi ini” kata sehun sambil menunjukkan bibir nya.

” cium aku dulu selama 3 menit dan baru aku ajar kamu dance itu” kata sehun sambil mendorong badan jessica ke dinding putih polos di ruangan itu.

” tapi….
” mahu aku ajarkan dance nya kan?”
” mahu sih tapi….aku hmtfff”

Jessica membulatkan mata nya.
Bibir jessica sudah dibungkam dengan bibir merah sehun.Sehun menjilat bibir jessica.

Kakak krystal itu mencuba menturuti permintaan sehun.Dia memejamkan mata nya dan menikmati ciuman nya dengan sehun.

” DOK~DOK~DOK”

Ketukan pintu di luar ruangan itu telah merusak kan adegan mereka.

‘ penggangu’ batin sehun yang masih mencium jessica.
Yeoja mungil itu segera mendorong sehun dan berlari kearah pintu dan membuka nya dan ternyata yang mengetuk pintu tadi ialah…….MEMBER EXO.

‘ OH MY GOD’ batin jessica.

( susica- coffee )

Suho meminum coffee macho nya.

” annyeong suho-ya! Maaf aku telat” kata seorang yeoja yang memakai baju putih polos.

” gwenchana sica noona. Aku juga baru sampai.noona mahu pesan apa?” tanya suho.

” caramel cream” kata jessica teruja.
” ok.waiter?!” panggil suho.pelayan yang memakai baju kerja nya itu menuju kearah meja suho dan jessica.

*

Selepas 5 menit menunggu, akhirnya pesanan jessica sampai dan dengan cepat jessica menggambil sudu nya dan memakan caramel cream kesukaan nya.

” ahhh…enak sekali” kata jessica setelah caramel cream nya habis.

Suho yang melihat noona kesayangan nya itu hanya tertawa dan dia melihat sesuatu di sudut bibir jessica.Cream? Yap, cream caramel itulah yang berada di bibir jessica.

Dengan cepat suho bangun dan menyentuh muka jessica dan…

” CHU”

Jessica membulatkan mata nya kerana kaget.” saranghae noona” kata suho.

( krissica- car wash)

Kris masuk ke dalam rumah nya dan jessica tetapi ada sesuatu yang menahan nya untuk masuk.Jessica, yeoja itu sedang membasuh kereta nya di halaman luar rumah nya dan hanya memakai baju t-shirt pink dan hotpants.

Jessica membasuh bahagian pintu kereta nya dan itu membuatkan dia harus membungkuk.Yeoja itu tidak sadar akan kehadiran suami nya, kris.

Kris melihat kearah jessica yang sedang membungkuk.

‘ seksi’ batin kris.
Namja jangkung itu menepuk pelan pundak jessica dan itu membuatkan jessica kaget.

” ahhhhh” teriak jessica.” tenang! Aku kris” kata kris.

” ohh…aku kira siapa?”
” chagi, basuhkan sekali mobilku ya..” kata kris.

” no!!” kata jessica cepat.
” please…kalau kamu tidak mahu…”

Kris menarik tangan jessica supaya memandang kearah nya dan mendorong jessica kearah mobil.

” yak kris! Lepas!”
” kalau kamu tidak mahu…aku bisa buat lebih daripada ini.Kamu tahukan aku baru pulang dari jogging? ” kata kris di telinga kanan sica.

Kris merapatkan badan nya ke arah jessica dan ….

” CHU”

Bibir kris sukses mendarat di bibir jessica dan melumat nya kasar.
” ok…fine. Aku akan mencuci mobil kamu” kata jessica saat ciuman mereka tamat.

” tapi sudah terlambat sayang! Aku mahu kamu melayani aku hingga malam mendatang! Kajja!” kata kris sambil menggendong jessica bridal style.

( lusica- sexy girl )

Kedengaran dentuman suara lagu di sebuah club yang sangat mewah.
Seorang namja yang berpakaian hitam polos mendekati seorang yeoja yang sedang asyik meliukkan badan nya di pentas tarian di club itu.

Luhan, seorang ceo muda yang playboy bertemu dengan seorang gadis seksi yang bisa membakar nafsu nya.

” hey girl! Do you wanna have a wonderful night tonight?!” kata luhan sedikit kuat kerana dentuman muzik yang begitu kuat.

Jessica, yeoja itu mengacuhkan saja luhan dan terus meliukkan badan nya.

‘ dia bagus.Sebelum ini, tiada yeoja yang tidak mahu bercakap dengan aku di club.’ batin luhan.

Luhan menarik lengan jessica dan membawa nya keluar dan menuju ke satu lorong yang gelap dan sepi.
” yak!! Kau siapa? Enak nya saja menarik aku keluar dari sana!” kata jessica dengan emosi nya.

” apa kau tidak kenal dengan ku? Dan seharusnya kau bersyukur kerana aku tarik keluar drimu sebelum ramai namja yang akan menerkap kamu….dan oh ya! Aku luhan” kata luhan memperkenalkan diri nya.

” jessica jung” jawab jessica dingin.
” wow! Kamu dingin sekali…heummmm…apa kamu masih perawan?” tanya luhan santai.

” yak! Soalan macam apa itu? How dare you are asking me about that!” kata jessica.

” i’m leaving….goodbye crazy boy” kata jessica dan terus meninggalkan luhan dan dengan kecepatan luar biasa luhan mengejar jessica yang sekarang sudah jauh di hadapan nya.

” where are you going dear? Kamu harus bertanggungjawab keatasku kerana sudah membangunkan benda yang dari tadi ketiduran” kata luhan dan terus mencium jessica.

Dan terjadilah satu malam panjang.

( laysica- sensitive )

” honey ada sesuatu di lehermu” kata jessica.

” chinjja?” kata lay dan memegang lehernya, “seperti tiada apa- apa” kata lay.

” itu honey! Mari sini aku bersihkan” kata jessica dan terus mendekat kearah leher lay.

” fiuhhhh~”
Jessica meniup leher lay.Disaat itu juga, lay menutup lehernya dan jessica? Dia masih meniup leher lay walaupun lay sudah jatuh ke bawah tanah kerana kegelian.

” jessica berhenti! Geliiiii~” kata lay.
” aniyo! Kemarin kau membuatku berlari kerana timun dan sekarang kau harus menerima pembalasan nya.rasakan ini.
Fiuhhhhh~” kata jessica sambil meniup leher lay.

” sica stop! Atau aku cuim bibirmu”
” cium saja kalau berani, aku jamin kau tid…..hmftttt”

Ucapan jessica berhenti kerana sekarang lay membungkam bibir jessica dengan bibir nya.

” kamu tahu kan kalau aku cepat terangsang kalau yang meniup leherku adalah yeoja? Itu berlainan dengan namja sica.Kau harus bertanggungjawab” kata lay dan terus melumat kembali bibir jessica.

” lay…ampun…ahhh” teriak jessica.

The end…….

Annyeong bagaimana? Geje atau jjang?
Ini memang menuju ke adegan yadong sih tapi tidak semua kan kerana adegan yang sedikit pervert itu semua memang hasil dari otakku…

#author otak yadong.

Heheehe….yang masih bawah umur jangan baca.annyeong!!

Advertisements

14 thoughts on “Kiss me!!! ( drabble collection)

  1. Wah…wah…wah malam” baca ff kaya beginian O_o kemasukan setan apa nih author bikin ff kaya begini 😉
    Btw…ff’a bagus thor kapan” bikin yg kaya gini lagi ya tp yg panjang biar puas…hehe #godaauthornya #ketahuanyadong 😊😊😄😄
    Ditunggu ff yg lain thor…fighting

    • Mian lama balas:(

      Sebenar nya ff ini sudah lama tapi aku baru post.
      Setan yadong mungkin yang merasuk aku…hehehe.

      Aduhhhh….tidak mahu jauh lagi nanti readers nya marah kerana ada adegan yadong .

      Gomawo!^^

  2. Keren drabble nya 😀 apalagi bagian kaisica, wkwk #otakyadong
    tapi kok bahasanya aneh ya thor? Kayak bahasa melayu -_-

  3. Okeh gue main rp jessica di dua tempat couple gw luhan dan yixing (lay)
    Dan posisi luhan sma lay mengingatkan akan hal yadong(?) yg d trjadi pda couple gw -_- kamvret/?
    Tpi bgs d buat ff lanjutan saja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s