[Intro] about Zahrafifah

image

Halo, kenalin aku baru disini. Aku masih belum menyandang status ‘senpai’ jadi sorry aja kalo ff-ku EYD-nya masih ancur.

Zahra Afifah | 01L | Really Love Jessica Jung, f(x) member, 17’s Jun, SJ’s Donghae, EXO’s Sehun, RV’s Yeri and Wendy, The Ark’s Minju and Yuna Kim.

I don’t have a fandom. Really.

Wanna inback?

my personal blog, instagram, twitter

10 thoughts on “[Intro] about Zahrafifah

  1. kayaknya aku yg pertama coment deh,gak apa2 lah
    Hay chingu salken to,aku Paulina,line00 bias sih byk and Jessica Jung is number one in my heart *ciahh. EXO’s Sehun and Chanyeol,Super Junior’s semuanyyyaa. Infinite’s L dan ak gak terlalu suka sama RV,udah itu aja mungkin perkenalan dari ak. Selamat dtg di WP ini

    • Halo kakak, bias kita samaa *tos aku juga sebenernya kurang suka sama RV kec. Wendy, dan aku suka Yeri karena dia pengen kayak Krystal. Gatau kenapa aku jadi nge-biasin orang yang nge fans ke Jungsis haha😄 salam kenal kakak❤

      love,
      miki-chan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s